bopciblog

Magyar ebéd amerikai stílusban

Az amerikaiak köztudottan csak egy szendvicset kapnak be ebéd gyanánt. Viszont abban giga kalória, szénhidrát, stb. van, amivel kitartanak akár másnap délig is, vagy legalább addig, amíg egy újabb adag szendvics nem kerül az orruk elé.

Fotó: cotcot.hu

Most én egy olyan szendvicset készítettem el, ami annyira nem klasszikus amerikai, mert nem háromszög alakú, de nem is hatalmas zsemlében van, és nincs semmi olyan benne, ami a magyar életnek nem megfelelő. Mert ugye mindenki tudja: az amerikai szendvics két szelet péksütemény közt rengeteg hús, kevés zöldség és valamilyen szósz van. Na én ezt magyarítottam. 😉

Fotó: wikimedia.org

Ennek a szendvicsnek az alapja a kenyér volt. Mert csak. És eszem ágában sem volt még elkezdeni zsemlét készíteni, csak hogy valami klasszikus burokba tehessem bele a húst. A hús pedig olyan hús, hogy nagyon, de nagyon tépnivaló. (Linkeltem.)

Magyar szendvics amerikai stílusban

Hozzávalók:

Elkészítés:

A disznóhúst apró kockákra, cafatokra tépjük-vágjuk, a két kenyérszelet közé tesszük, ráöntjük a chili szószt, a sajtot, a zöldségeket, és vagy szendvicssütőben, vagy mikróban megmelegítjük. Én most nem kaptam elő a szendvicssütőt, úgyhogy maradt a másfél perc a mikróban.

12043008_948046758575482_1068951395784751245_n

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bjorn És Kitti Ujhelyi says:

    bevágnám most reggelire 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!