A történet a következő: megkívántam a lángost. De nem csak úgy magában, hanem sajttal. És nem a tetején. Meg a citromos-fokhagymás uborkasalátát is. Mert nekem ilyen hülye ízlésem van 🙂 Nyár van – még -, dögmeleg, hűlni meg kell valahogy. Persze valójában késő este csináltuk meg Pannikámmal, mert akkor már elviselhető volt a hőmérséklet a konyhában, és akkorra kelt meg a tészta. Kivártam ugyanis a “hivatalos” idejét az élesztős tészta felfújódásának.
Az uborkasalátát érdemesebb hamarabb elkészíteni, betenni a hűtőbe, hogy lehűljön, hisz akkor a finom igazán, ha savanykás és hideg és fokhagymás egyszerre. 🙂
Ez a tipikus kerti partys összejövetelekre tökéletes, hisz csúszik hozzá a sör, a mojito, mindenféle finomság. 🙂
Hozzávalók:
Sütéshez:
Töltelékhez:
Salátához:
Mártogatóshoz:
Elkészítés:
Tálalhatunk 🙂
Ha tetszett, kukkants be a facebook oldalamra, ott sokkal több mindent megtudhatsz rólam/rólunk! Van ám twitterem is, ITT! 🙂 |