bopciblog

Boszorkányosan csípős virsli

Na nem, nem arra gondolok, hogy chilivel töltött virslit veszünk a boltban és azt megfőzzük, hanem egy “normál” virsli felturbózására. Pofonegyszerű dolog egyébként, pillanatok alatt készen van – kb. 10 perc az egész -, szóval ideális a gyors és könnyen elkészíthető pocaktömésre. Egy nagyon fontos hozzávalója egyébként van a gyorsasághoz: grill funkcióval kell rendelkeznie a sütőnknek. Nekem a gázsütőm nem alkalmas rá, csak a villany.

Boszorkányosan csípős virsli

Hozzávalók:

  • 1 kg füstölt virsli
  • kb. 20 dkg sajt vékony csíkokra vágva
  • 4-5 ek darált csípős paprika
  • fél fej vöröshagyma apró kockákra vágva

Elkészítés:

  1. A sütőt beindítjuk maximum hőmérsékletre melegedni.
  2. Egy tepsi aljára sütőpapírt teszünk, ráhelyezzük a virsliket egymás után, hosszában bevágva. Ennek a belsejébe teszünk egy-egy fél kiskanálnyi csípős darált paprikát, majd befedjük sajttal és megszórjuk az apró kockákra vágott vöröshagymával.
  3. A sütőbe tesszük, grillezzük kb. 10 percig 230 fokon, és tálaljuk.

IMGP2297

Címkék: , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bjorn És Kitti Ujhelyi says:

    Egyszerű és nagyszerű 🙂

  2. Emese Spanderné Bujda says:

    Tesztelném, hogy mennyire csíp!

  3. Renáta Szabó says:

    kipróbálom mindenképp


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!