Ami nem kifejezetten hasonlatos a sima, szimpla rakott karfiolhoz, a rakott káposztához, a rakott rakotthoz és csak némileg hasonlít az általános rakott dolgokhoz. Mert persze sütőben sütjük, miután belerakjuk a tepsibe. 🙂 Na de félre a tréfával! 🙂 Kevés szénhidrátot tartalmaz – majd meglátjátok a hozzávalókban azt a keveset -, de ez tényleg csak kevés lesz, és az egész tepsi magasságának kb. harmada-negyede összesen. És ebben van a dagadó. A hasaalja – másnéven. Ami anyukám kedvenc husija volt, nem véletlenül. Kár, hogy erre csak a halála után jövök rá. Mint nagyjából mindenre, hogy mit miért és miért úgy csinált, ahogy. Mert azt úgy kell, úgy finom, és egyébként is, az anyukám zseni volt! <3 (Nem, soha a büdös életben nem fogom megbocsátani annak, aki elütötte!) Zsír nem kell bele, alá, stb., sőt, még zsemlemorzsa sem! Mondtam én, hogy fogyókúrás! 😉
Hozzávalók kb. 5-6 főre
Elkészítés: