Miért zöldell? Mert elkapott a tavasz. Tudom, hogy kellene más féle dolgot is tenni a tányérra (pl. pirosat, sárgát, stb.), hogy nagyon jól nézzen ki, de most a zöldellés volt az a dolog, ami kellett.
Persze nem vagyok tele friss zöldséggel, megfizetni nem tudom az összeset, ami bizonyítottan bio, lehetőleg magyar, és finom is. Valaki megdobhatna egy jó vastag pénztárcával! 😉
Szóval kivettem a mélyhűtőből az egyik tanyasi csirkemellfilénket – de jó is, hogy apa haverja már egy ideje ad ilyen dolgokat, és csupa kukorica volt a gyomra belül, szóval nem táppal volt etetve 🙂 A mieink is ilyenek lesznek, amikor elnyesi valaki a nyakukat, mert én aztán soha! -, elővettem a maradék egy csomag zöldbabot (nyammm!), és kreáltam egyet.
Tulajdonképpen ha nagyon kevés burgonya készül hozzá, akkor éppen fogyókúrás haminak is minősíthető… 😉
Hozzávalók:
Elkészítés: