Medvehagyma újra. De most egy uzsonnára-vacsorára vagy éppen sörkorcsolyához, grillbulihoz ehető változat.
A képen látható mennyiség duplájának elfogyasztasa után óvatosan megkérdeztem a gyerekeket, csináljak-e még. Az, hogy “kitörő örömmel” igeneztek rá, egy enyhe kifejezés. 🙂 Büszke vagyok magamra, hogy végre egy olyan étel, ami egészséges és eszik is. Hip-hip-hurrááá! 🙂
Szendvicskrém medvehagymával
Hozzávalók:
- 2 tk Medvehagymapüré
- 1 kis doboz natúr joghurt
- 1 kis doboz tejföl
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük és kenhetjük a kenyérre. Nem kell alá semmi. 🙂 A tetejére én paradicsomkarikákat és reszelt sajtot tettem.
Ki kell majd próbálnom
A medvehagymakrémet még nem kóstoltam!