Mexikói palacsinta bopci módra – bögrésen

Ha azt mondom Mexikó, akkor az embernek a bab, a paprika, az erős ital, a sombrero – és a kukorica jut az eszébe. Hát most egy kukoricás étek készült nalam vacsorára, ami a burritohoz hasonlít, ám mivel nem jutottunk el a boltba – és sikeresen ki tudtam takarítani az összes cipőt-papucsot az eső előtt -, csak az itt található alapanyagokból tudtam dolgozni.

 

Mexikói palacsinta bopci módra

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan összekeverjük, hogy egy palacsinta tésztához hasonló állagú löttyöt kapjunk, és meleg serpenyőben megsütjük, kis lángon. Tehát nem olyan rövid ideig, mint a normál palacsintát (a kukoricaliszt miatt lassabban kell sütni). Én sült virslit, sült krumplit, paradicsomot, uborkát és hagymát tettem bele, valamint a nagylányomnak mustárt. Tudom, chiliszósszal lett volna ideális, de az nem volt, humorom sem elkészíteni. 😉

Tovább a blogra »