Ez a lehető legtökéletesebb nasi (szilveszterre vagy ivós bulikra), hisz az alkoholt felszívja, (kiolvasztással együtt) fél óra alatt készen van, virslis is, mustáros is, kezdőknek is könnyű művelet, és igazán olcsó.
Humorbonbonként sem rossz, hogy feldaraboljuk benne a virslit (tizennyócplussz!), meg csajozós dumaként is bevethető, hogy a férfi meghívja egy virslire a hölgyet. Na jó, nem adok több tippet 😉
Virslis falatok
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 3-4 pár virsli
- 2 ek mustár
Elkészítés:
- A leveles tésztát kiolvasztjuk (mikróban 12 perc, olvasztó funkción).
- Lisztezett deszkán kinyújtjuk, mustárral megkenjük, a virsliket keresztbe rátesszük, feltekerjük. Ahogy körbeért egy virslit a tészta, elvágjuk (picit ráhagyunk), összenyomkodjuk (ezért kellett ráhagyni), és 1-2 centinként a virsli hosszára merőlegesen bevágjuk, kifordítjuk.
- Sütőpapíros lapon/tepsiben 200 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: