Pikk-pakk kavart meggyes ropogós karamellréteggel – dobozos, nem bögrés

A pikk-pakk kavart meggyes azért pikk-pakk kavart meggyes, mert pikk-pakk megkavarni, a meggyet is pikk-pakk idő rádobálni (tök jó, pont szezonja van!), és határozottan, igen gyorsan tud megsülni a sütőben. Ja, és nagyon gyorsan lehet újabb adagot összedobni.

A legalapvetőbb hozzávaló – és a legszükségesebb – a joghurtos doboz. Enélkül sajnos esélytelen ugyanilyet elkészíteni.

Ellenben van jópár előnye a sütinek:

  1. nagyon gyorsan elfogy
  2. nem lehet belőle eleget sütni
  3. ha egy pirítós is feladja a leckét, akkor is nekiállhatsz, és nem fogod elrontani
  4. bűnözni lehet vele, nem is keveset
  5. a tetején ropogósra sül a cukor – namost ezen okból kifolyólag a fogyókúra valahol a lakás túlsó sarkában, sok-sok párna alatt található meg
  6. gyerekek is elkészíthetik

Mérce: a natúr joghurtos doboz. Tehát nem kidobálni a kukába, ahogy beleöntjük a tartalmát az edénybe, hanem azzal méricskérünk tovább!

Pikk-pakk kavart meggyes, ropogós karamellréteggel

Hozzávalók:

tetejére:

Elkészítés:



Köszönöm, hogy elolvastad! 🙂

Ha tetszett, szívesen fogadom a like-okat! Ha megosztod, köszönöm szépen! 🙂 Ha szeretnél egy nagyon jó facebook csoport tagja lenni, akkor azt ITT megteheted.

Címkék: , , , , , , , ,
Tovább a blogra »