bopciblog

Vörösboros-magyaros-cubákos disznópörkölt pár tippel

Hogy mi kell a jó disznópörkölthöz? Alapból egy jófajta disznóhús. Amit persze csak úgy nem tud mindenki beszerezni, de ajánlatos ilyenkor egy jópár ismerőst körbekérdezni, ki honnan szerzi be. Ám ha minden kötél szakad, akkor is íme pár tipp: Legjobb, ha nem színhúsból készül. Mert a csontból, a bőrből, a szalonnából kioldódnak olyan anyagok, amiktől… Tovább »

Rá nem érős húskészítés: Elfoglalt sült csirke

Mint már itt is olvashattátok, tegnap este egy kutyával bővült a családunk, egy kölyökkutyával, így újabb “gyerek” költözött hozzánk. Nekem pedig az amúgy sem sok időm még kevesebbre szűkült – főleg kajakészítés szempontjából. Apapocak viszont korgott, így muszáj volt egy hiperszuper-rá-nem-érős vacsorát összedobni. Lehetőleg úgy, hogy hús mellett csont is legyen a vacsorában (a kutyákra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!