bopciblog

Vörösboros-magyaros-cubákos disznópörkölt pár tippel

Hogy mi kell a jó disznópörkölthöz? Alapból egy jófajta disznóhús. Amit persze csak úgy nem tud mindenki beszerezni, de ajánlatos ilyenkor egy jópár ismerőst körbekérdezni, ki honnan szerzi be. Ám ha minden kötél szakad, akkor is íme pár tipp: Legjobb, ha nem színhúsból készül. Mert a csontból, a bőrből, a szalonnából kioldódnak olyan anyagok, amiktől… Tovább »

Klasszikus vasárnapi ebéd egy kicsit másképpen: 40 perces gyors”pörkölt”

Apa ugye reggel jött haza a melóból. A reggel az azt jelenti, hogy déli 12 óra előtt pár perccel. Amikor pedig éppen beletettem volna az edénybe a husit. De éhes volt, így hát elő a kuktát!-hadművelet vette kezdetét, hogy mire lepancsizza magát, készen, a tányérján sorakozzon a pocakbavaló. A “pörkölt” azért van zárójelben, mert nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!