bopciblog

Kapros-mustáros-fokhagymás tarja

A tarja – természetesen – a saját kucinkból maradt. Ha nem veszik meg gyorsan a mostani nagy kucit, ebből a mostaniból is igencsak finomságok fognak készülni. Ha másra nem, a csigatészta gyártására (nagyon sok liter kell az esküvőre), azaz a barátnőimmel közöltem, hogy tavaszi szünetben itt lesznek, és apukák bográcsoznak majd, vagyis üstöznek, mi meg… Tovább »

Sülthús – a fejhezkapás jegyében konyhai analfabétáknak

Mivel nem jutottunk el húsboltba a folyamatosan zuhogó eső miatt, muszáj volt a mélyhűtőbe nyúlni. Tudtam, hogy van ott pár szelet császárszalonna – nyers, nem füstölt-főtt állapotban -, az idő lehűlt és kénytelen-kelletlen valamivel fűteni kellett. A fűszerek ingyen voltak, volt itthon még egy kis krumpli, pár szem paradicsom, egy kicsi uborka… téma adott. Mondhatni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!